Calderazzo/Broström/Sjöstedt/Ousbäck

Joey Calderazzo (US) – piano
Håkan Broström (S) – altsaxofon
Martin Sjöstedt (S) – kontrabas
Karl-Henrik Ousbäck (S) – trummor

Lördagen 3 februari bjöd L´Jazz in till konsert i Västkustsalen på Ljungskile folkhögskola.

Konserten arrangerades i samverkan med Knutpunkt.

Joey Calderazzo, Håkan Broström, Martin Sjöstedt och Karl-Henrik Ousbäck har förenats för att skapa en förtrollande fusion av ljud som överskrider genrer och fängslar publiken. Detta samarbete innebär en förening av virtuos talang och lovar en musikalisk upplevelse som inte liknar något annat.

Repertoaren kommer att inkludera en mix av innovativa tolkningar av jazzstandards och fängslande nya kompositioner. Kvartetten förenar sina oöverträffade musikaliska färdigheter och utforskar jazzens gränser samtidigt som de omfamnar influenser från olika musikaliska traditioner.

Bitten Kitten från Jazzlinjen på Ljungskile folkhögskola inleddekvällen.

Bitten Kitten är ett band skapat på Ljungskile folkhögskola. Bandet består av fem erfarna musiker från Västra Götaland med olika bakgrund inom musik, som nu har slagit sig samman för att utveckla sina förmågor inom improviserad musik.

Bitten Kitten spelar en repertoar bestående av genrer grundade i improvisationstraditionen, med ett större fokus inom jazz i form av swing, ballader och bepop, med inslag av neo-soul, funk och alternative R & B. Det utlovas en medryckande konsert, som blir svår att glömma.

Unn Henningsson – sång
Felicia Dauhn Vilhelmsson – sång
Simon Rydberg – piano
Albin Jordan Yhlen – gitarr
Elias Ryberg – kontrabas
Edvin Lagerqvist – trummor

Insläpp kl 19:00 – Konsert kl 19:30

Reservera biljett och plats
biljett@ljazz.se
Telefon: 0733-643168