Om klubben

Föreningen L’JAZZ i Ljungskile
är en ideell förening som grundades 1987 med visionen att erbjuda spännande jazz av högsta kvalitet, utövad av professionella musiker. Verksamheten stöds av Uddevalla kommun och Statens kulturråd/SJR. Medarrangör är Sensus Studieförbund i Uddevalla.

Vi arrangerar sex konserter september till april, och sista veckan i juli Sommarjazzveckan omfattande sex konsertkvällar. Därtill kommer vanligtvis en eller två föreställningar för barn. Det betyder att vi under ett år har mer än 1000 besökare.

I många år höll vi till i Ljungskilegården, men håller nu konserterna under vintersäsongen på Ljungskile Folkhögskola (Västkustsalen eller Grundtvigsalen). Sommarjazzveckan är nu normalt förlagd till Laxbutikens sommarveranda.

Information om våra konserter hittar du på vår hemsida (ljazz.se), Facebook, ”Vad händer i Ljungskile”, uddevalla.se, Upplev Uddevalla-appen och på våra affischer.  Ofta finner du förhandsinformation och recensioner i press och lokalradio. Lämnar du din mailadress får du alla våra utskick. Skriv till info@ljazz.se

Medlemsavgifterna är mycket viktig del av L´Jazz ekonomi. Medlemsavgiften är 250 kronor per år och som medlem får du bokad plats på konserterna vid föranmälan och 30 kr rabatt på biljettpriset. Ungdomsentrén är 100 kr.

L’Jazz styrelse 2022:
Bengt Edwardson Ordförande
Britt-Marie Bernskiöld  Kassör
Christina Äng Sekreterare
Elinor Josefsson
Lennart Carlsson
Thomas Klingwall
Per Lindberg
Suppleanter:
Karin Frändegård
Susann Eriksson

Ljungskile i april 2022